pas kawasan

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh ll Alamat Markaz : Markaz Tarbiyyah Pas Kawasan, Lot 4986, Perkampungan Ikhwan, Jalan Sungai Tiang Baharu, 36200 Selekoh, Perak || Emel DPPK : dewanpemudapasbagandatoh@gmail.com || Blog : www.pasbagandatoh.blogspot.com ll Facebook : Pemuda Pas Bagan Datoh

Isnin, 31 Julai 2017

PAS HULURKAN SUMBANGAN KEPADA WAK SANAH

Wak Sanah Ucapkan Terima Kasih dan Menghargai Keprihatinan Pihak PAS Kawasan Bagan Datoh

Seorang ibu tunggal yang lebih dikenali mesra panggilan Wak Sanah yang tinggal di Tebuk Hj. Husin, Sg. Tiang Darat meluahkan rasa syukur kerana terselamat daripada menjadi korban setelah rumah yang dihuninya terbakar pada Khamis ( 27 Julai 2017 ) lalu. 


Kejadian yang berlaku kira-kira jam 7.30 malam dipercayai akibat kesan kerosakkan litar pintas, menyebabkan seluruh rumah Wak Sanah habis hangus dijilat api. Namun beliau sempat menyelamatkan diri setelah menyedari kehadiran api yang marak menyala di dalam rumahnya.

Semalam, pihak PAS Kawasan Bagan Datoh yang diwakili oleh Yang Dipertua ( YDP ) Kawasan, Ustaz Mohd Misbahul Munir Masduki telah berkesempatan menziarahi serta menyampaikan sumbangan kepada Wak Sanah. Turut bersama ialah anggota Jabatan AMAL Kawasan Bagan Datoh membantu mengemas tapak rumah tersebut.

Dalam ziarah itu, Wak Sanah mengucapkan jutaan terima kasih dan juga menghargai sumbangan pihak PAS serta semua pihak yang sudi membantu sekali gus meringankan sedikit bebanan dan ujian menimpanya.

Tiada ulasan:

Ruang Forum DPPK Bagan Datoh

jambori amal kuala kangsar 2008