pas kawasan

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh ll Alamat Markaz : Markaz Tarbiyyah Pas Kawasan, Lot 4986, Perkampungan Ikhwan, Jalan Sungai Tiang Baharu, 36200 Selekoh, Perak || Emel DPPK : dewanpemudapasbagandatoh@gmail.com || Blog : www.pasbagandatoh.blogspot.com ll Facebook : Pemuda Pas Bagan Datoh

Isnin, 14 Januari 2013

HKR KL112 : RAKYAT BAGAN DATOH TURUT BANGKIT HADIR HIMPUNAN.

Himpunan Kebangkitan Rakyat ( HKR ) bawa rakyat Bagan Datoh bersama rakyat seluruh negara di Kuala Lumpur.

KUALA LUMPUR : Bertarikhkan 12 Januari, rombongan peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat ( HKR ) dari Bagan Datoh menuju ke Kuala Lumpur.

Langkah anak muda sebagai tanda perubahan masa depan negara.

Ketua DPPK Bagan Datoh bersama Pengarah Pilihanraya DPPK berehat sebentar sebelum meneruskan langkah untuk menuju ke Stadium Merdeka.

Para peserta rombongan daripada Bagan Datoh kelihatan masih bersemangat walaupun kelihatan setelah hampir 3 jam dalam perjalanan menuju ke Kuala Lumpur.

Peserta himpunan dari Bagan Datoh terus melangkah gagah menuju ke Stadium Merdeka walaupun dihimpit ribuan rakyat yang turut bersama menuju ke lokasi himpunan.

" Ada ruang ke lagi dalam Stadium tu ?" mungkin itu bisik hati kecil Ustaz Amran ( AJK Urusan Ulama PAS Bagan Datoh ketika berada di tengah-tengah ribuan rakyat.

Rehat sebentar. Ustaz Jai bersama peserta Bagan Datoh memerhatikan pergerakan rakyat yang kian sibuk dan padat ketika menuju stadium.

YDP, Ustaz Misbahul Munir bersama isteri sempat bergambar bersama peserta dari Bagan Datoh.

Ketua Pemuda di celahan ribuan rakyat memandang serius.

Rakyat bangkit untuk tumbangkan Umno/ BN yang zalim dan terus menipu rakyat.

Tiada ulasan:

jambori amal kuala kangsar 2008