pas kawasan

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh ll Alamat Markaz : Markaz Tarbiyyah Pas Kawasan, Lot 4986, Perkampungan Ikhwan, Jalan Sungai Tiang Baharu, 36200 Selekoh, Perak || Emel DPPK : dewanpemudapasbagandatoh@gmail.com || Blog : www.pasbagandatoh.blogspot.com ll Facebook : Pemuda Pas Bagan Datoh

Selasa, 16 Ogos 2011

KONVENSYEN SEKRETARIAT DEWAN PEMUDA PAS MALAYSIA

GOMBAK - Bertempatkan di Dewan Dato' Hj. Fadzil Noor, Kolej Universiti Islam Zulkifli Muhammad, Taman Melewar, Dewan Pemuda Pas Malaysia ( DPPM ) telah menganjurkan Konvensyen Sekretariat Dewan Pemuda Pas di bawah kelolaan Jabatan Setiausaha Dewan Pemuda Pas Malaysia. Konvensyen tersebut bertujuan untuk membentuk kesetiausahaan yang cemerlang dari segi menguruskan dan mentadbir pejabat.

Majlis perasmian telah di lancarkan oleh Ketua Dewan Pemuda Pas Malaysia, Ustaz Nasrudin Hassan Tantawi. Bertarikhkan 14 Ramadhan 1432 bersamaan 14 Ogos 2011, hari Ahad majlis tersebut telah menghimpunkan para setiausaha dan penolong setiausaha Dewan Pemuda Pas Negeri dan Kawasan seluruh Malaysia.

Dewan Pemuda Pas Kawasan Bagan Datoh juga tidak ketinggalan menghantar wakil ke kovensyen tersebut. Mereka terdiri daripada Ketua Dewan Pemuda Kawasan, Ust. Ahmad Najib, Setiausaha Dewan Pemuda Kawasan, Sdr. Ahmad Nordin b. Samrin dan Penolong Setiausaha 3, Ust. Mustaid b. Saifuddin.


Tiada ulasan:

jambori amal kuala kangsar 2008