pas kawasan

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh ll Alamat Markaz : Markaz Tarbiyyah Pas Kawasan, Lot 4986, Perkampungan Ikhwan, Jalan Sungai Tiang Baharu, 36200 Selekoh, Perak || Emel DPPK : dewanpemudapasbagandatoh@gmail.com || Blog : www.pasbagandatoh.blogspot.com ll Facebook : Pemuda Pas Bagan Datoh

Rabu, 22 Jun 2011

FELCRA RUNGKUP : MILIK SIAPA ?

BAGAN DATOH : Pada 26 Jun ( Ahad ) jam 9.00 malam ini, Pas kawasan Bagan Datoh akan menganjurkan ceramah umum berkaitan isu tanah Felcra Rungkup. Ini adalah kerana untuk menjelaskan kepada rakyat kawasan Rungkup khususnya mengenai hak mereka ke atas tanah yang di usahakan  mereka selama ini.


Kehadiran Sdr. Mazlan Aliman selaku Pengerusi ANAK bagi mengantikan tempat Sdr. Razman Zakaria, Pengerusi BAPAK yang tidak dapat meluangkan masa bersama mengulas isu berkaitan Felcra ini.

Persoalan ini pastinya akan terjawab nanti oleh penceramah yang dijemput iaitu Sdr. Mazlan b. Aliman merupakan AJK Pas Pusat serta merangkap Pengerusi ANAK.

Seluruh rakyat khususnya penduduk sekitar kawasan Bagan Datoh untuk bersama hadir serta mendengar penjelasan berkaitan hak sebenar rakyat ( peneroka ) tanah Felcra di Rungkup.

Mari menuju dan membangun negara berkebajikan. ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR !!!


Tiada ulasan:

jambori amal kuala kangsar 2008