pas kawasan

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh ll Alamat Markaz : Markaz Tarbiyyah Pas Kawasan, Lot 4986, Perkampungan Ikhwan, Jalan Sungai Tiang Baharu, 36200 Selekoh, Perak || Emel DPPK : dewanpemudapasbagandatoh@gmail.com || Blog : www.pasbagandatoh.blogspot.com ll Facebook : Pemuda Pas Bagan Datoh

Khamis, 4 Jun 2015

DPPK BAGAN DATOH : MUKTAMAR BERLANGSUNG DENGAN BAIK DAN PENUH KEINSAFAN

MUKTAMAR TAHUNAN PEMUDA PAS MALAYSIA KALI 56 : DPPK BAGAN DATOH TURUT TIDAK KETINGGALAN MENGAMBIL BAHGIAN DAN MENGIKUTI PERJALANAN MUKTAMAR HINGGA KE AKHIRNYA.

SHAH ALAM : Perwakilan Dewan Pemuda PAS Kawasan Bagan Datok ke Muktamar Tahunan Pemuda PAS Malaysia kali ke 56 yang telah berlangsung pada 2 dan 3 Jun dan bertempat di Dewan Jubli Perak Sultan Abdul Aziz Shah Alam menyatakan pendapat bahawa muktamar kali ini berlangsung dengan lancar dan terbaik.

Perwakilannya seramai 4 orang itu adalah terdiri daripada Ustaz Amir Hamzah Ibrahim, Ustaz Khairi Abdullah, Ustaz Al Nizami Hasani dan Ustaz Mustaid Saifuddin. Bagi mereka, bahawa perjalanan muktamar kali ini menyaksikan pembahasan yang terbaik dalam bermuhasabah di peringkat pimpinan mahupun peringkat ahli bawahan.Tiada ulasan:

Ruang Forum DPPK Bagan Datoh

jambori amal kuala kangsar 2008